Voor de verkoop van mijn appartement in Nieuwegein, heb ik Monique gevraagd op mij te helpen met de verkoopstyling.
Op een geweldige wijze heeft ze mijn reeds zes jaar zo bestaande interieur in een paar uur en met behulp van slechts enkele extra accessoires tot een onherkenbaar woonpaleis omgetoverd.
Voor ook nog eens een bescheiden bedrag.
En met een fantastisch resultaat. Binnen een week na plaatsing op Funda is het ruim boven de vraagprijs verkocht.

Bedankt Monique en als ik straks de sleutels van mijn nieuwe appartement heb, roep ik weer je hulp in voor wat van die fantastische stylingadviezen.

R. de Lugt

Wij kwamen met Monique van MOOIS interieur & verkoopstyling in contact via De Keizer Makelaars en direct enthousiast door haar goede tips. Zij ging snel en vakkundig aan het werk en kwam met een auto vol passend en perfect uitgezochte accessoires, het plaatje werd echt compleet!

Zij is als extra service ook nog tijdens de foto's maken gebleven en heeft de fotograaf geassisteerd. Mede hierdoor was ons huis al binnen een week verkocht en zijn blij dat wij voor verkoopstyling hebben gekozen!!'

Groeten,
Mieke

(binnen 3 maanden verkocht)

Via via kwamen wij bij Monique van Moois Interieur & Verkoopstyling terecht. Monique is langsgekomen voor een vrijblijvend gesprek en heeft een rondje door het huis en de tuin gedaan.

Zij kwam gelijk met een plan van aanpak en de volgende dag kwam er al een tuinman langs om de tuin bij te werken. Het huis heeft zij, met relatief kleine aanpassingen en een klein budget, klaargemaakt voor de verkoop.

Vervolgens zijn er prachtige foto’s gemaakt die inmiddels op Funda te bewonderen zijn. De cijfers liegen er niet om: twee keer zoveel bezoekers op de website sinds de nieuwe interieurfoto's.

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Monique en bevelen haar bij iedereen aan!

Dankzij Monique van Moois was de woning verkocht binnen 3 dagen! De woning stond al half leeg, met de enkele bestaande meubels die er nog stonden en meegebrachte accessoires heeft zij de woning omgetoverd in een aantrekkelijk verkoop plaatje.

De tuin hadden wij niets aan gedaan, zij heeft een tuinman ingeschakeld en heeft er wat toonbaars van gemaakt.

Moois heeft er met succes iets leuks van gemaakt. TOP!

Met weinig middelen heeft mijn woonkamer een hele andere uitstraling gekregen. Door nieuwe accessoires en schemerlamp en eetkamerstoelen en de bestaande meubelen te combineren heeft mijn woonkamer een complete metamorfose ondergaan.

Ik zal MOOIS Styling zeker aanbevelen, ook voor mensen met een klein budget

Hoi Monique,

Als alles doorgaat zoals het er nu uitziet heb ik goed nieuws.
Vorige week donderdag is mijn huis op internet / Funda gezet en gisteren was de 1e mogelijkheid voor mensen om te komen kijken.
Blijkbaar is mijn huis in trek want er waren veel aanmeldingen voor “Open huis”.
Gisteren ook een kijker gehad die interesse heeft en die gelijk een bod uitbracht (hij bood ook gelijk de vraagprijs van € 250.000)!

Dus: ik heb mijn huis verkocht binnen het uur!
Voordat het open huis begon ook nog de adviezen van je gevolgd en de lantaarn voor het huis gezet en in de achtertuin het zithoekje gemaakt.
Ook nog het hele huis doorgelopen en gecontroleerd of alles goed was.

Ik had je nog willen mailen om je te bedanken voor de prettige manier waarop je het huis verfraait hebt, maar ik ben ongelofelijk druk geweest de laatste tijd.
Het voelt heel onwerkelijk dat het nu verkocht is, maar hopelijk gaat alles goed.
Ik laat je uiteraard weten hoe het verder gaat.

Nogmaals dank voor je inzet en prettige manier van samenwerken.

Groetjes,
Hein

Beste Monique,

Na jouw bezoek is ons huis op 23 juli op Funda gezet en hadden we direct een aantal kijkers.
Het resultaat is dat ons huis op 17 augustus is verkocht voor een mooie prijs, de overdracht is wel iets later dan we hadden bedacht.

Maar verkocht is maar verkocht.

Dank nog voor jouw advies.

Dag Monique,

Je adviezen en je inrichting van mijn pandje – te Nieuwegein – heeft duidelijk
vruchten afgeworpen: er zijn vijf bezichtigingen geweest en iedereen, zowel de makelaar als de bezichtigers,
was erg enthousiast over het strakke en lichte interieur.
Erg bedankt voor je werk!!
Maandag wordt mijn huis d.m.v inschrijving verkocht; er zal geen bezichtiging meer plaatsvinden.
Dus wat mij betreft kunnen we een afspraak maken zodat je de huurspullen weer kunt ophalen.
Ik hoor graag van je.
Mvg.,

Henk

Petra & Edwin uit Vianen

Goedemorgen Monique, 

Wij zijn  heel blij met het resultaat. Dit was niet mogelijk geweest zonder jouw hulp. Mijn man was ook zeer tevreden over de foto's. "Talentvolle dame", zei hij :-)

Natuurlijk geen bezwaar om de foto's op Face Book te plaatsen. Hoe meer reclame, hoe beter het is. Hopen dat het huis snel verkocht wordt alhoewel, niet té snel,  twee keer verhuizen ( tussenwoning ) zie k eigenlijk niet zitten :-)

Tegen de tijd dat onze nieuwe woning opgeleverd gaat worden, hebben wij weer contact om te kijken wat jij voor ons kan betekenen qua advies e.d. 

Warme wintergroet, 

Petra en Edwin 

Hartelijke groet,

Dankzij de styling van Moois was mijn huis binnen tien dagen verkocht. Monique, dank voor je adviezen en je tomeloze inzet op de dag dat de fotograaf kwam!

Moois interieur heeft de woning gestyled en hierdoor was de woning met 2 weken verkocht. 

Monique dank voor de leuke styling. Ik kan je aanbevelen bij andere

Verkocht! En boven de vraagprijs, naast dit succes voelt het fijn er het mooiste van gemaakt te hebben, er alles aan gedaan te hebben op weg naar dit succes. Okay kost tijd, moeite en geld maar de passie en inzet van Monique levert naast een top-verkoopprijs ook een top-tevredenheid.

Wat heeft Monique Oelssen onze woning prachtig gemaakt! Mocht je twijfelen om óf iets aan je huis te verbouwen voor de verkoop óf je huis te laten stylen door Moois Interieur en vastgoedstyling? Dan zou ik zéker het laatste aanraden! Dit is absoluut de investering waard en je zou er bijna zelf willen blijven wonen! Veel kijkers gegarandeerd én snelle verkoop!

Bedankt voor de mooie styling van mijn appartement. Deze is daar door binnen 1 week verkocht.

Het huis is op 4 juli op Funda geplaatst. 2 dagen later waren er al 5 bezichtigingen geboekt voor de 12e juli.Later nog een paar. Uit die eerste 5 bezichtigingen van woensdag 12 juli is 1 koper gekomen. We hebben vorige week het koopcontract getekend. Het is allemaal zeer snel gegaan. :) Mede dankzij jouw styling ging alles van een leien dakje.
Nogmaals dank voor de samenwerking.